BLOG
Únor 24, 2021
Published by Robin Hendrych at Únor 24, 2021
Categories
Kdo nás zná, kdo občas čte náš blog, kdo má trochu podobné založení jako my, bude vědět, že bez brambor nedáme ani ránu. A že se […]
Únor 3, 2021
Published by Robin Hendrych at Únor 3, 2021
Categories
Brněnské Zelné rynek byl po staletí zapáchajícím tržištěm, na kterém se nacházel i městský pranýř a klec na zločince. V roce 1841 tam byla pořízena první […]
Leden 20, 2021
Published by Robin Hendrych at Leden 20, 2021
Categories
Fæncy Fries jsou velký a vášnivý proponent myšlenky, že hranolky mohou být to nejlepší hlavní jídlo. Dokonalý oběd, nebo večeře, která skutečně stojí za to. Ale […]
Leden 13, 2021
Published by Robin Hendrych at Leden 13, 2021
Categories
„Jak už jsem říkal. Krevety jsou plody moře. Můžeš je grilovat, vařit, smažit, píct, pražit, dělaj se jako kebab po kreolsku, krém z krevet, se smetanou, […]
Leden 6, 2021
Published by Robin Hendrych at Leden 6, 2021
Categories
Uplynulý rok rozhodně nebyl peříčko, ale byla by chyba na něj hledět pouze negativně. Vynucené zpomalení tempa nám dalo potřebný čas na přemýšlení a loni jsme […]
Prosinec 23, 2020
Published by Robin Hendrych at Prosinec 23, 2020
Categories
Rok 2020 byl možná tím nejpodivnějším v živé paměti většiny z nás. A zatím to nevypadá, že by mu letošní Vánoce měly kazit styl. Krize, krize, […]
Prosinec 16, 2020
Published by Robin Hendrych at Prosinec 16, 2020
Categories
Kdo by to neznal? Je už večer, doma nikdo jiný není, obrazovka lákavě bliká, kapesníčky na stole a krém na ruce je po ruce. Najednou člověka vyruší notifikace s obrázkem krásného jídla. Krásný večer je u konce a člověkem náhle zmítají chutě úplně jiné kategorie.
Srpen 11, 2020
Published by Robin Hendrych at Srpen 11, 2020
Categories
Nezpomalujeme, přidáváme plyn. Přečtěte si další část historie výroby slavné omáčky TABASCO® a naučte se, jak z ní připravit jednoduchý dip. Nebo ho přijďte ochutnat do Faency Fries.
Červenec 29, 2020
Published by Robin Hendrych at Červenec 29, 2020
Categories
Středočeská Příbram se může pochlubit další gastronomickou peckou. Je jí naše nová pobočka a vy si dnes můžete přečíst rozhovor s jejích zakladatelem, Davidem Benešem.