Sto lidí, sto chutí
Leden 13, 2021
Na Zelňák jenom na zelňačku? Kdeže…
Únor 3, 2021

Maso pro masy

Fæncy Fries jsou velký a vášnivý proponent myšlenky, že hranolky mohou být to nejlepší hlavní jídlo. Dokonalý oběd, nebo večeře, která skutečně stojí za to. Ale hranolky v tom nemusí být samy. Už roky je také využíváme jako základ gurmánských požitků, které by mnozí od hranolkárny nečekali. 

Animal Style Fries udělaly do světa díru slaninou, LA omáčkou a paprikovým prachem, vánoční Šťastné a smažené zase ohromují zlatým posypem. Ale nic není taková love story jako hranolky s trhaným masem. 

Ve dvou se to lépe táhne

Aby se věci dělaly dobře, musí se na nich pracovat se zručností i vášní. Proto vždycky pracujeme jen s partnery, kteří sdílí naši vášeň pro dobré jídlo a kteří vědí, co dělají. Pája a Paťo z Řeznictví u Bobra jsou jedni z nejlepších řezníků v republice, gurmáni na jedničku a hlavně skvělí parťáci. 

Jejich úžasné trhané hovězí a hranolky Fæncy Fries jsou pak pár, který si byl souzen. Křupavé hranolky a šťavnaté maso vám na jazyku prostě roztančí tango jako z telenovely a každé sousto budete milovat.

Láska je věčná

Ale to vždycky neplatí o speciálech. I dokonalé kombo trhaného masa a Fæncy Fries je časově omezené a proto silně doporučujeme, abyste jeho ságu bedlivě sledovali. Tahle love story sice nikdy nevyprchá, ale budeme si ji moci užívat jen do Valentýna. A třeba zase někdy příště…